PD HAKL

1) VODNIK PO PLANINSKI POMURSKI POTI (PPP)  cena za izvod 2,50€

2) KNJIŽICA ŽIGOV PPP cena v društveni pisarni.

3) DNEVNIK SLOVENSKE PLANINSKE POTI  cena za izvod 3,50€

Izredno priljubljen dnevnik je razdeljen na dva dela. V prvem delu je prostor za 75 žigov s Slovenske planinske poti od Maribora do Ankarana. V drugem delu pa je prostor še za nadaljnih 36 žigov Razširjene Slovenske planinske poti. Dodan je tudi seznam literature Založbe PZS, ki je priporočljiva za pripravo in izvedbo poti. V dnevniku je zapisan tudi Pravilnik za podelitev častnega znaka, do katerega ima pravico vsak, ki je prehodil pot.

4) Po predhodnem naročilu v društveni pisarni lahko člani in ostali uporabniki naročijo tudi razne planinske zemljevide slovenkih gora, nekaj zemljevidov tujih gorstev, planinske vodnike, planinsko izletniške zemljevide in vodnike, plezalne vodnike, vzgojno literaturo za šolanje vodnikov, mentorjev mladisnkih skupin, za planinsko šolo, o opremi itd.

Vse navedene je možno kupiti ali naročiti vsako sredo v društveni pisarni  v zimskem času med 18.00 in 20.00 uro, poletni čas pa med 20.00 in 22.00 uro.

O PD HaklPohodi VodnikiFotografijePotopisStaro ‌  RaznoMladinski odbor  ‌ Markacijski odbor  ‌ Stare novice  ‌ Povezave  ‌ Knjige  ‌ Trgovine  ‌ Mali oglasi  ‌ Začetek