PD HAKL

P O H O D I   V LETU 2019

GSM telefonske številke vodnikov:

Podatki vodnikov na strani VODNIKOV PD HAKL.

Program planinskih izletov Mladinskega odseka pri PD Hakl najdete na straneh Mladinskega odbora!

PD si pridružuje pravico do spremembe ali odpovedi izleta ali zamenjavo vodnika. Naloga vodnika je, da udeležencu, ki nima ustrezne zahtevane opreme za posamezno turo, izloči iz organizirane skupine. Vodnik po lastni trenutni presoji na turi, zaradi varnosti udeležencev, spremeni del pohoda ali prekine nadaljevanje pohoda. Prijave na turo ali pohod sprejemajo vodniki, organizatorji pohoda po navedbah razpisane ture na društvenih spletnih straneh. Dodatne informacije lahko dobite v društveni pisarni (kulturni dom Sv. Trojica) VSAKO SREDO od 18. do 20. ure v zimskem času in od 20. do 22. ure v letnem času. V pisarni društva lahko uredite tudi včlanitev v PZS. ZA UDELEŽBO V VSEH DRUŠTVENIH POHODIH IN TURAH JE OBVEZNA PORAVNANA ČLANARINA ZA TEKOČE LETO. Vsem pohodnikom želimo varno hojo, lep razgled ter obilo planinskih užitkov.

Vsem pohodnikom želimo VARNO HOJO, LEP RAZGLED TER VELIKO PLANINSKIH UŽITKOV IN SPOMINOV!

O PD HaklPohodi VodnikiFotografijePotopisStaro ‌  RaznoMladinski odbor  ‌ Markacijski odbor  ‌ Stare novice  ‌ Povezave  ‌ Knjige  ‌ Trgovine  ‌ Mali oglasi  ‌ Začetek